Veteransday, New York City

 

ga gelijk naar de doneerbutton!

De Stille Fanfare naar New York?
De Stille Fanfare naar New York!

Ja, u leest het goed: de Stille Fanfare naar NYC. De fanfare zal marcheren over de Fifth Avenue op de 95ste verjaardag van de Annual NYC Veterans Day Parade. Met een knipoog op het gelaat nodigde de organisatie de Stille Fanfare uit om van iedere New Yorker een smiley te maken.

U kent de Fanfare of u kent de Fanfare niet. Het maakt eigenlijk niets uit: de Fanfare voelt zich vereerd en zet alles op alles om over de 5th Avenue te paraderen. De fotografe Carla Kogelman zal het allemaal vastleggen. Het Comité van Toezicht ziet dit aan en de leden van het comité schudden wijs het hoofd. De Fanfare mag dan gelopen hebben in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje… is New York niet een maatje te groot? Neen, driewerf neen! De Nederlanders waren de grondleggers van New York; welke basis legt de Stille Fanfare voor een nieuwe hegemonie in het nieuwe land? Nederland, beziet uw kansen, tel uw knopen. U kunt meeliften op het succes van de fanfare. Het Comité van Toezicht zal er alles aan doen om bij te dragen aan het spekken van de reis- en verblijfkosten; het Comité zal lobbyen voor de beste hotelkamers in New York die er maar zijn, om het de fanfareleden zo comfortable mogelijk te maken: er moet namelijk gepresteerd worden op de 5th Avenue.

En wat doet u? Wat doet u om deze uitermate belangwekkende representatie van de Nederlandse Stille Fanfare in NYC mogelijk te maken? Wij zullen het zien: banknummer IBAN NL18 INGB 0004 2948 56 ten name van Actic onder vermelding van Stille Fanfare naar New York. U kunt ook gebruik maken van onderstaande Ideal betalingsmogelijkheid naar IBAN NL 81 RABO 0382246594 ten name van KEES onder vermelding van Stille Fanfare naar New York.
(Meer info via telefoon 033 4619380 of via het postadres)

Het comité van toezicht:

comite van toezicht
Matti Austen, theaterdirecteur
Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort
Rick van Erp, ondernemer
Kleine Max
Albertine van Vliet, oud-burgemeester van Amersfoort
Harold Warmelink, theaterdirecteur

 

[thermometer raised=13300 target=15000]

Wilt u ook doneren? Doneer hier gelijk via Ideal! Bij een donatie van € 50,- of meer ontvangt u de CD van de Stille Fanfare (wel even uw adres doormailen). Bij een donatie van € 100,- of meer krijgt u bovendien de prachtige set kerstkaarten er bij! € 250,-? U komt in het bezit van de enige film van de Stille Fanfare: “een dag uit het leven van de Stille Fanfare”. En bij een verdubbeling van dat bedrag kunt u bovendien rekenen op een meet en greet. (Informeer ook naar de speciale sponsormogelijkheden)

[IDEAL fip_referentie="Donatie New York optreden"] 

Sponsor:

onetraillogoAfrtlogoNAFlogo with name underneath

logo_lievevrouw

veldhuizenbeensvandecastelflintlogo pot

Amersfoort Events kleinlogo1

alle bezoekers van de Amerikaanse Avond met de Stille Fanfare

De Uitnodiging van Veteransday:

Stillefanfare Acceptance

De Uitnodiging van het Conservatorium verbonden aan het Brooklyn College:

brooklyncollege