merchandising

Beeldroman
De Stille Fanfare en het mysterie van de verdwenen baton

Al die jaren viel er voor de ware liefhebber van de Stille Fanfare absoluut een en ander te verzamelen. In 2013 is er reden voor een feestje, want dan bestaat de Stille Fanfare maar liefst vijf jaar! En onze trouwe fans, de ware verzamelaars, komen we dit lustrumjaar tegemoet met heuze alba: een echt Stille Fanfare-plaatjes-verzamelalbum.  Dit unieke album bestaat uit twee delen. Allereerst de spannende beeldroman van ‘de Stille Fanfare en het mysterie van de verdwenen baton’;  een weergaloos verhaal voor jong en oud over vriendschap, verlies en daadkracht. En in het tweede deel een unieke spaarmodule welke, mits volledig, een prachtig overzicht geeft van de diverse fanfareleden uit de afgelopen vijf jaar. Spaar daarom nu alle 24 plaatjes en maak dit unieke verzamelalbum* compleet. Wij wensen u veel lees- en spaarplezier!

Op deze pagina kunt u het digitale inkijkexemplaar inzien. Wilt u het album bestellen en ook spaarplaatjes bestellen klik dan hier om de plaatjes te zien en voor de bestelprocedure.

Hieronder kunt u het digitale inkijkexemplaar doorbladeren. Ongetwijfeld wilt u deze prachtuitgave ook daadwerkelijk in uw eigen handen houden. Dat kan. Voor slechts € 4,95 + portokosten komt in het bezit van een exemplaar. Stuurt u een mailtje naar tuba@stillefanfare.nl met uw naam en adresgegevens.

 

 

De verjaardagskalender

Dé kalender die u moeiteloos door het jaar heen blaast en waarmee
verjaardagen nooit meer vergeten worden!

Speciaal voor deze unieke kalender zijn de fanfareleden uit de kleren gegaan. Ontdaan van hun kostuums en op locatie geschoten heeft dit diverse prachtige foto’s opgeleverd. Naast een kalender voor het jaar is het natuurlijk ook een tijdloze verjaardagskalender. Ideaal voor op het toilet, in de garage, de werkplaats of wachtkamer. En tot slot uitermate geschikt voor persoonlijk gebruik of om cadeau te doen.

 

Geurlijn

2011: het jaar van de verandering. Het jaar van een nieuwe geur. Het jaar van de geur van de Stille Fanfare.
Een eau de toilettes pour les hommes et les femmes.